Навесні у столичному метро лунатимуть голоси артистів і політиків


Навесні у Київському метрополітені з'являться поїзди, у яких станції оголошуватимуть відомі артисти та політики.

Про це у четвер заявив начальник підземки Петро Мірошников.

"Я думаю, що упродовж весни ви вже почуєте оголошення станцій відомими людьми. Будуть це політики, чи будуть це артисти - ми вивчаємо громадську думку", - сказав він.

Мірошников наголосив, що головне завдання комунального підприємства "зробити так, щоб пасажири київського метрополітену почувалися комфортно і щоб у них був гарний настрій".

"Виходячи з цього ми готуємо різні заходи. Ідея озвучення станцій відомими людьми виникла давно. Перший етап - це було озвучення станцій дітьми, і от зараз перейшли до того, щоб провести переговори з відомими людьми. Ті, хто погодяться, але не зможуть зробити це професійно, -  ми попросимо відомих артистів, які голосами відомих політиків будуть оголошувати станції", - сказав Мірошников.

Він наголосив, що сьогодні тривають переговори, однак назвати прізвища тих, хто вже погодився, відмовився.

"Переговори ведуться, але для того, що це було цікаво, треба зберегти якусь інтригу, що я зараз і роблю", - сказав начальник підземки.

На запитання, чи платитиме за це метро відомим людям, Мірошников сказав: "Ми сподіваємося, що нам за це заплатять, оскільки це найефективніша реклама".

Серед інших завдань метрополітену на 2010 рік він назвав відкриття станцій "Деміївської", "Голосіївської" і "Васильківської".

"Наше головне завдання -  відкрити три станції, які практично готові сьогодні - станції у напрямку Теремків. Ми з нетерпінням чекаємо прийняття центрального бюджету і попросили, що 400 мільйонів гривень нам виділили з держбюджету на добудову цих станцій. Так що будемо чекати", - сказав начальник метро.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ