Прокуратура вимагає жорсткішого покарання для організаторів "Еліта-Центру"


Представники державного обвинувачення прокуратури Києва оскаржуватимуть в Апеляційному суді Києва рішення Подільського райсуду, яким Андрія Терентьєва  засуджено до 5 років позбавлення волі, як одного з учасників афери "Еліта-Центр".

Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"Прокуратура не погоджується з виправданням Терентьєва у вчиненні злочинів, який у складі злочинної організації заволодів грошима вкладників на суму понад 170 мільйонів гривень та вчинив при цьому службове підроблення і легалізацію доходів, одержаних злочинним шляхом", йдеться в повідомленні.

За наслідками судового розгляду прокурори запропонували суду призначити покарання за сукупністю наведених злочинів - 11 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати керівні посади строком на 3 роки та з конфіскацією майна.

"Однак, на думку суду, Терентьєв допустив лише службову недбалість, що спричинило тяжкі наслідки та призначено покарання - 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати керівні посади строком на 3 роки, а також оштрафовано на суму 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", йдеться в повідомленні. 

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ