У Києві відкриють парк весільних церемоній


КО "Київзеленбуд" має намір створити у столиці Парк весільних церемоній для проведення виїзних шлюбних церемоній та весільних фотосесій.

Про це муніципальній газеті "Хрещатик" повідомив гендиректор комунального об'єднання Олександр Козловський.

"Плануємо відкрити в Києві Парк весільних церемоній. Адже 20 відсотків пар, які беруть шлюб, надають перевагу виїзній церемонії. Практично всі молодята після урочистостей їдуть фотографуватися до гарних парків, історичних місць та панорам міста", - сказав він.

Козловський нагадав, що найулюбленішими для щойно одружених був пам'ятник засновникам Києва в Наводницькому парку, парк Слави, чудові місця в Маріїнському, міст закоханих у Міському парку.

"Цей проект передбачає створення парку -  нової локації для проведення виїзних церемоній, вінчання та весільних фотосесій. Там плануємо розмістити альтанки, міст через озеро, декоративний водоспад, фонтани, причепурені газони для пікніків, авіарії з декоративними птахами, капличку для вінчання та багато інших об'єктів", - сказав гендиректор "Київзеленбуду".

Він також закликав киянам долучитися до вибору місця для створення Парку весільних церемоній, а пропозиції надсилати на сайт http://www.kievzelenbud.com/.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ