"Регіони" просять у Черновецького списки депутатів, які роздавали землю


Київський осередок Партії регіонів просить мера Леоніда Черновецького оприлюднити списки депутатів, які голосували за передачу столичної землі у приватну власність.

Йдеться про рішення про передачу громадянам у приватну власність 23,4 га землі в місті Києві 26 лютого 2010 року.

Таке прохання пов'язано з безпідставними звинуваченнями фракцією БЮТ у Київраді  щодо участі у голосуванні за це рішення Партії регіонів, пояснюється в заяві.

"Регіони" зазначають, що є "послідовною політичною силою і ніколи не голосували за неправомірні рішення, пов'язані з землею".

"Перед розглядом даного питання всі члени фракції забрали картки для реєстрації в системі для голосування "Рада" і вийшли із зали засідань, заявивши про небажання брати участь у незаконних голосуваннях", - йдеться в заяві.

Депутатів від фракції Партії регіонів при розгляді питання про виділення землі на сесії не було, наголошують в партії, нагадуючи, що при розгляді даного питання були порушені регламентні норми.

Партія регіонів пропонує оприлюднити списки депутатів, які голосували за передачу землі, на офіційному сайті київської влади.

"Буде дуже цікаво, коли серед депутатів, картки яких голосували, виявляться представники БЮТ. І всі "нечисті на руку" депутати будуть "виведені на чисту воду", - заявляють "Регіони". 

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ