Мінюст відкрив консультацію для "елітчиків"


Головне управління юстиції в Києві організувало надання консультативно-юридичної допомоги громадянам, що постраждали внаслідок діяльності групи будівельних компаній "Еліта-центр".

Про це повідомив міністр юстиції Микола Оніщук під час засідання комісії з розв'язання проблем забезпечення житлом інвесторів "Еліта-Центру", повідомляє прес-служба відомства.

За його словами, постраждалі інвестори можуть отримати юридичні консультації в Головному управлінні юстиції на вул. Басейній, 1 по понеділках, середах та п'ятницях з 10.00 до 13.00.

Додаткову інформацію щодо здійснення консультативно-юридичної допомоги можна також отримати у начальника управління з питань звернень громадян правового та документального забезпечення Головного управління юстиції у Києві Ніни Кравченко (тел.278-63-23) або на веб-сторінці Головного управління юстиції.

Представник МВС поінформував учасників засідання про стан розслідування та розгляду кримінальних справ по обвинуваченню осіб, причетних до скоєння злочину у сфері діяльності групи будівельних компаній " Еліта - центр".

Як відомо, Комісію з розв'язання проблеми забезпечення житлом інвесторів "Еліта-Центр", було утворено розпорядженням Кабміну від 8 лютого 2008 року, Оніщука призначено координатором питань законодавчого урегулювання вирішення проблем вкладників "Еліта-Центр".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ