Черновецький взявся за корупціонерів



Фото Київграду
Київський міський голова Леонід Черновецький доручив керівникам структурних підрозділів КМДА та головам районів здійснити низку додаткових заходів, спрямованих на попередження корупції в місцевих органах влади.

Зокрема, планується організувати вивчення та обговорення закону "Про засади запобігання та протидії корупції", повідомляє прес-служба мерії.

У найближчому майбутньому заплановано створити окремий структурний підрозділ з питань протидії корупції та призначити осіб, відповідальних за питання протидії корупції, а також організувати спеціалізовану телефонну лінію довіри на базі "Call-центру".

Окрему увагу буде приділено налагодженню співпраці з громадськими організаціями, які опікуються питаннями боротьби з корупцією.

У прес-службі КМДА наголошують, що столична влада постійно вживає заходів, спрямованих на попередження зловживань службовим становищем посадовців різного рівня.

"Серед останніх ініціатив столичної влади: проведення громадських слухань та публічних обговорень, брифінгів та прес-конференцій з різних нагальних питань, запровадження "Єдиного дозвільного вікна", запровадження внутрішнього контролю та аудиту за витратами бюджетних коштів, широке висвітлення в ЗМІ діяльності КМДА, створення Музею подарунків тощо", йдеться в повідомленні.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ