Кільчицька прогнозує масові звільнення в мерії



Фото з сайту КМДА
Перший заступник голови КМДА Ірена Кільчицька прогнозує хвилю звільнень у київській мерії після того, як у парламенті буде створені нова коаліція і затверджений новий склад уряду.

Про це вона заявила на прес-конференції у четвер, повідомляє ЛігаБізнесінформ .

"На сьогоднішній день відбувається перерозподіл на рівні держави. І я не виключаю, що після того, як буде сформовані нова коаліція і призначена новий уряд, будуть зміни на місцевих рівнях", - сказала Кільчицька.

Вона наголосила, що політичні сили, які формують коаліцію, зараз домовляються між собою про те, які посади будуть зайняті на місцевому і державному рівні.

Кільчицька вкотре підкреслила, що особисто вона не тримається за свою посаду.

"Я ні за які посади не тримаюся, я буду затребуваною у будь-якому іншому напрямку. Я можу якщо не повернутися в комерційний банк, де я працювала, те завжди знайду, чим зайнятися. Я на своїй посаді робила більше, ніж це можливо", - сказала перший заступник голови КМДА.

Як відомо, раніше заступники міського голови заявляли, що чимало чиновників можуть втратити свої посади після прийняття за ініціативою президента Віктора Януковича "Закону про столицю", який припускає розмежування посад голови КМДА і мера.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ