Кличко заявляє, що працівникам ринків погрожують


Блок Кличка вимагає зупинити тиск на працівників Житнього та Володимирського ринків.

За словами Віталія Кличка вже на наступний день після рішення Київради про скасування приватизації ринків, представники профспілок отримали погрози на свою адресу.

"Якщо на підприємців чинитиметься тиск, а метою перевірок буде не прояснити реальну ситуацію на ринках, а покарати активістів, ми зробимо все можливе, аби захистити людей. Блок Кличка не допустить політичної розправи над підприємцями", - сказав Кличко.

Він наголосив, що скасування приватизації ринків - це "наша спільна перемога і будь-який тиск - ніщо у порівнянні з нашою згуртованістю і волею".

Підприємці підтримали політика й висловили своє занепокоєння тим, що контролюючі органи можуть упереджено провести перевірку діяльності ринків і використати її висновки, як інструмент розправи з активістами профспілок.

Водночас Кличко запевнив людей, що представники Блоку контролюватимуть ситуацію й не допустять порушення закону. 

Як відомо, 2 березня Київрада скасувала рішення про приватизацію Житнього та Володимирського ринків. Однак тим же рішенням міськрада доручила Головному управлінню внутрішньо-фінансового контролю КМДА та Головному управлінню комунальної власності протягом 30 днів провести перевірку фінансово-господарської діяльності ринків.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ