Здачу швидкісного трамваю переносять на квітень?


Здати чотири станції швидкісного трамвая до кінця березня, як обіцяли раніше, робітники не встигнуть через сніг.

Нині вони називають нову дату запуску швидкісного - Великдень, пише "Газета по-київськи".

Робота кипить тільки на зупинках від "Сім'ї Сосніних" до кінцевої на окружній дорозі, інша ділянка завалена снігом -  там немає жодного робітника.

Зокрема, на зупинці "Сім'ї Сосніних" робітники встановлюють наземні бетонні стінки переходу, закінчують монтувати скляний навіс над виходами з переходу на платформу, залили фундамент для приміщень, де будуть розташовані каси.

Коли бетон висохне, почнуть будувати самі приміщення.

На зупинках "Ромена Ролана" і "Гната Юри" такі навіси вже готові.

За словами начальника цієї ділянки Тараса Мельничука деякі роботи заважає виконувати погода, зокрема, щоб покласти плитку - потрібно, щоб зовсім зійшов сніг.

Залізничне полотно прокладене майже по всьому маршруту, а від зупинки "Гната Юри"  до "Сім'ї Сосніних" робітники вже вбивають у землю стійки для відбійника, щоб захистити від аварій огородження лінії.

На кінцевій зупинці почали споруджувати платформу та зводити одноповерховий будинок, де буде кімната міліції і каса, відзначає видання.

Як відомо, лінію швидкісного трамваю почали реконструювати в червні 2007 року, а здати її обіцяли до Дня Києва у 2009. потім терміни здачі переносили на День незалежності, на вересень, і востаннє - на березень 2010 року.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ