Партія регіонів умиває руки від дерибану київської землі


Голова фракції Партії регіонів у Київраді Олексій Омельяненко заявляє, що регіонали "ніколи не брали участь у голосуванні за рішення, що стосуються "скандальних"  земельних питань".

Про це йдеться в повідомленні прес-служби  київської ПР.

"До таких рішень відноситися і рішення Київрада 26 лютого об виділення громадянам у приватну власність 234 земельних ділянок на Столичному шосе загальною площею близько 23 гектарів. Депутати фракції Партії регіонів зняли свої картки з реєстрації в системі Рада.  Однак голосів для ухвалення скандального рішення вистачило, а це неможливо без підтримки голосів з БЮТ", - сказав керівник київської Партії регіонів Василь Горбаль.

За його словами, "БЮТ намагається зробити "гарну міну при поганій грі", нібито залишаючи сесійний зал на земельних питаннях".

"Партія регіонів є тією політичною силою, що послідовна у своїх рішеннях і ніколи не голосувала за неправомірні рішення, зв'язані з землею", - сказав Горбаль.

Він наголосив, що фракція ПР "блокувала трибуну Київради для недопущення скандального виділення землі на Жуковому острові 1 жовтня 2007 року, захищала інтереси киян при підвищенні тарифів на житлово-комунальні послуги, працівників малих архітектурних форм, перевізників".

"Ми ніколи не будемо брати участь у подібних аферах", - підкреслив Горбаль.

Як відомо, на засіданні 26 лютого під час голосування земельних питань фракції Блоку Кличка і БЮТ залишили сесійну залу Київради.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ