Блок Черновецького не хоче скасувати приватизацію комунальних ринків?


Фракція Блоку Кличка у Київраді заявляє, що промерська більшість міськради саботує розгляд питання про відміну приватизації Житнього та Володимирського ринків.

Про це сказала заступник голови фракції Наталія Новак, повідомляє прес-служба Блоку Кличка.

"Сьогодні о 10.00 повинно було відбутися засідання комісії Київради з питань власності. Проте на нього прийшли лише представники опозиції, зокрема, депутати від Блоку Кличка. Натомість жоден депутат від Блоку Черновецького, який має більшість голосів комісії, не з'явився", - сказала Новак.

Вона додала, що через це комісія навіть не мала змоги розглянути питання відміни приватизації ринків через відсутність кворуму.

За словами Новак, це "вкотре говорить про те, що промерська більшість Київради не хоче відміняти приватизацію Володимирського та Житнього ринків, а всі публічні запевнення Олеся Довгого про готовність розглянути це питання - піар і затягування часу".

"Насправді влада не хоче йти на зустріч киянам і працівникам ринку, попри те, що тисячі людей перебувають із самого ранку під стінами мерії, вимагаючи справедливого рішення Київради", - додала Новак.

Як відомо, 2 березня о 17.00 має відбутися засідання Київради, на якому розглянуть питання Житнього і Володимирського ринків.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ