Київрада виставила на аукціон 12 земділянок


Київська міська рада виставила на аукціон 12 земельних ділянок у столиці та затвердила початкову ціну для кожної з них.

Відповідні рішення були прийняті на засіданні у п'ятницю.

Зокрема, на продаж через аукціон виставлено земельну ділянку площею майже 8 соток на вул. Пухівській, 4-а у Деснянському районі для будівництва та експлуатації виробничої бази. Стартова ціна 5 мільйонів 962 тисячі гривень.

Також виставлено на продаж 0,12 га на вул. Теодора Драйзера (біля існуючої автостоянки) у Деснянському районі для будівництва, експлуатації та обслуговування пункту автосервісу. Стартова ціна земділянки - 1мільйон 132 тисячі гривень.

Крім того, на вул. Теодора Драйзера, 34 продають земельну ділянку площею 0,08 га для будівництва та експлуатації будинку адміністративно-побутового призначення, стартова ціна 1 мільйон 604 тисячі гривень.

Майже 0,06 га на вул. Автозаводській, 19-21 в Оболонському районі для будівництва та експлуатації закладів торгівлі та громадського харчування виставлено на торги з початковою ціною 1 мільйон 749 тисяч гривень.

Для 0,2 га на вул. Крайній, 1-в у Деснянському районі для будівництва та експлуатації автомийки - встановили ціну 3 мільйони 124 тисячі гривень.

На аукціон виставлено 0,24 га на вул. Автотранспортній (біля будинку №6) у Дарницькому районі для будівництва та експлуатації комплексу з надання послуг для автомобілів зі стартовою ціною 1 мільйон 996 тисяч гривень.

У Голосіївському районі продають 0,18 га у провулку Моторному, 5 для будівництва та експлуатації адміністративно-офісних будівель у складі проекту забудови кварталу з початковою ціною 3 мільйони 167 тисяч гривень.

Земельну ділянку площею 0,06 га на вул. Срібнокільській, 14 у Дарницькому районі для будівництва та експлуатації готельно-офісної будівлі пропонують за 1 мільйон 641 тисячу гривень.

Ділянка площею 0,2 га для будівництва та експлуатації торговельного комплексу на вул. Ірпінській (біля будинку №62) у Святошинському районі продається зі стартовою ціною 6 мільйонів 977 тисяч гривень.

Ділянка площею майже 0,13 га на перетині вулиць Милославської та Миколи Закревського для будівництва, експлуатації та обслуговування авто мийки з комплексом супутніх послуг продається зі стартовою ціною 1 мільйон 305 тисяч гривень.

Виставлена на продаж з початковою ціною 5 мільйонів 706 тисяч гривень земельна ділянка площею 0, 97 га на вул. Колекторній у Дарницькому районі для будівництва, експлуатації та обслуговування  складських будівель.

Також, за інформацією УНІАН, виставлено на продаж земельну ділянку площею 1,12 га на вул. Богатирській, 3 в Оболонському районі для будівництва торговельного центру з паркінгом загального користування. Стартова ціна землі -  22 мільйони 291тисяча гривень.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ