Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4b8bb6473db3f/
Українська правда
Київ

Черновецький взяв під особистий контроль виплату зарплати

01.03.2010  13:30

Київський міський голова Леонід Черновецький особисто контролює питання зменшення заборгованості із заробітної плати на підприємствах Києва.

Про це під час засідання міської робочої групи з питань ліквідації заборгованості із виплати заробітної плати заявила перший заступник голови КМДА Ірена Кільчицька, повідомляє прес-служба мерії.

"Ми розглянули питання щодо стану погашення  заборгованості із виплати заробітної плати та заходи, що вживаються з метою прискорення погашення боргів на підприємствах-банкрутах", - сказала Кільчицька.

Вона додала, що "згідно з попередніми даними, станом на 1 лютого 2010 року заборгованість із заробітної плати на 30 підприємствах, щодо яких реалізується процедура банкрутства, складала майже 26 мільйонів гривень, або 15% від загальної суми боргу по місту".

За словами першого заступника голови КМДА, за результатами засідання робочої групи, управлінню банкрутства у Києві та Київській області доручено посилити контроль за виконанням арбітражними керуючими обов'язків щодо захисту прав працівників стосовно виплати боргів по зарплати на підприємствах-банкрутах.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.