Черновецький взяв під особистий контроль виплату зарплати


Київський міський голова Леонід Черновецький особисто контролює питання зменшення заборгованості із заробітної плати на підприємствах Києва.

Про це під час засідання міської робочої групи з питань ліквідації заборгованості із виплати заробітної плати заявила перший заступник голови КМДА Ірена Кільчицька, повідомляє прес-служба мерії.

"Ми розглянули питання щодо стану погашення  заборгованості із виплати заробітної плати та заходи, що вживаються з метою прискорення погашення боргів на підприємствах-банкрутах", - сказала Кільчицька.

Вона додала, що "згідно з попередніми даними, станом на 1 лютого 2010 року заборгованість із заробітної плати на 30 підприємствах, щодо яких реалізується процедура банкрутства, складала майже 26 мільйонів гривень, або 15% від загальної суми боргу по місту".

За словами першого заступника голови КМДА, за результатами засідання робочої групи, управлінню банкрутства у Києві та Київській області доручено посилити контроль за виконанням арбітражними керуючими обов'язків щодо захисту прав працівників стосовно виплати боргів по зарплати на підприємствах-банкрутах.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ