Київрада продала землі на 20 мільйонів



Фото "Сегодня"
Київська міська рада продала 5 земельних ділянок загальною площею 0,76 га за 20 мільйонів гривень.

Відповідні рішення були прийняті на пленарному засіданні Київради 26 лютого, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Так, ТОВ "Офіс-Центр" продано земельну ділянку площею 0,09 га на перетині вул. Трьохсвятительської і Костьольної, 5/1 , літера "А" у Шевченківському районі для експлуатації з реабілітацією і реставрацією пам'ятника архітектури під офісний будинок за 4,442 мільйона гривень.

ТОВ "ПО Фармація" придбало  0,19 га на вул. Академіка Бутлерова, 2, літера "А" у Дніпровському районі для реконструкції офісно-складських приміщень за 4,665 мільйона гривень.

ТОВ "Інформаційна група "Агентство столичних повідомлень" купило 0,05 га на вул. Студентській, 5-7, літера "Б" у Шевченківському районі для реконструкції, будівництва адміністративного комплексу з вбудованими і прибудованими приміщеннями торговельного призначення за 1,535 мільйона гривень.

ТОВ "ДБК" продано 0,42 га на вул. Луговій, 13 в Оболонському районі для реконструкції з добудуванням будинку компресорної станції під офісні приміщення за 9,088 мільйона гривень.

Також, як повідомлялося раніше, голові Нацбанку Володимиру Стельмахові продано 0,006 га на вул. Золотоворітській, 2а-4 у Шевченківському районі для експлуатації й обслуговування індивідуального гаража за 300 тисяч гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ