Горбаль каже, що Пилипишин тихенько дерибанить столичне майно


Голова Київської міської організації Партії регіонів Василь Горбаль заявляє, що у четвер у Шевченківському районі відбувається прихований дерибану приміщень, які належать київський громаді.

Про це він заявив у четвер, повідомляє прес-служба політика.

"У той момент, коли вся країна прикована до телебачення і дивиться інавгурацію новообраного президента Віктора Януковича, у Шевченківському районі відбувається засідання райради, на яку винесені 2 питання", - сказав Горбаль.

За його словами, четвертим пунктом одного з двох питань значиться "приватизація приміщень ЖЕКів, а одинадцятим пунктом -  приватизація і продаж через аукціон приміщень Укрпошти у Шевченківському районі".

"Винесено на розгляд 22 приміщення. Це і  Ярославів вал, 8, і Перемоги 12, Гоголівська, 1/7, Саксаганського, 88, Щербакова, 60", - сказав Горбаль.

Він висловив обурення тому, що голова Шевченківського району Віктор Пилипишин намагається таємно приватизувати майно, яке належить киянам.

"Як же "кияни - перед усім", коли продаються приміщення, які належать київській громаді. І чому це відбувається сьогодні, чому тишком-нишком намагаються приватизувати приміщення? Пилипишин хоче стати мером міста - та він же продасть усе, що належить киянам. Ганьба!", - сказав лідер київської ПР.

Горбаль наголосив, що фракція Партії регіонів буде виносити це питання про скасування рішень райради на сесію Київради 26 лютого.

Як відомо, сесія Київради, запланована на 25 лютого, була перенесена на 26 лютого через інавгурацію Януковича.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ