Куликов: захопленням "Сяйва" керує депутат Черновецького


Свавілля у книгарні "Сяйво" проводиться під чітким керівництвом депутата фракції Блоку Леоніда Черновецького в Київраді Дениса Комарницького.

Про це заявив народний депутат Кирило Куликов, повідомляє прес-служба політика.

Він нагадав, що 19 лютого стався розбійний напад на  громадську приймальню народних депутатів, яка розміщена в приміщені книгарні "Сяйво", що на вул. В.Васильківська, 6 (Червоноармійська, 6).

За словами представників колективу магазину, близько 100 невідомих осіб міцної статури  проникли до приміщення книгарні, із застосуванням фізичної сили виштовхали всіх працівників на вулицю. Після цього за допомогою електрозварювального апарату вони заварили всі вікна та вхідні двері металевими пластинами.

"Ми, як народні депутати, з метою виконання своїх завдань та обов'язків, спробували пройти до книгарні "Сяйво", щоб потрапити до приймальні та розпочати роботу. Але, невідомі особи, які заблокували двері відмовилися нас впустити до приміщення громадської приймальні народного депутата, і за допомогою фізичної сили відтиснули подальше від вхідних дверей", - сказав Куликов.

Він наголосив, що звернувся до присутніх працівників правоохоронних органів з офіційними заявами про злочин та вимогами негайно забезпечити безперешкодний доступ до громадської приймальні народного депутата.

У відповідь на вказані вимоги працівники міліції повідомили, що не можуть забезпечити можливість виконання депутатами своїх повноважень, оскільки не мають важелів впливу на невідомих осіб, сказав Куликов.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ