Черновецький обіцяє відреагувати на кожну бурульку



Міський голова Леонід Черновецький закликав киян не бути байдужими та повідомляти його особисто про бурульки, виявлені на дахах будинків.

Про це він заявив у п'ятницю, повідомляє прес-служба КМДА. 

"Це дуже серйозне питання, тому я беру його на особистий контроль. Звертаюсь до усіх киян не бути байдужими і телефонувати мені особисто на "15-51" та повідомляти про виявлені бурульки. Я обіцяю вам миттєву реакцію", - сказав Черновецький.

Крім того, міський голова наказав керівникам районів та начальникам профільних управлінь приділити особливу увагу проблемі бурульок у столиці.

"У разі нехтування моїми дорученнями я буду звертатися до прокуратури", - попередив мер.  

Він доручив головам районів посилити роботу з ліквідації бурульок, залучити необхідну кількість фахівців, відмежувати небезпечні місця попереджувальними обмежувальними стрічками та створити комісії з контрою за ліквідацією бурульок.

Як відомо, упродовж тижня у столиці від падіння бурульок постраждали дві жінки: перший випадок стався на вулиці Хрещатик, другий на вулиці Московській.

Після першого випадку Черновецький звертався до прокуратури із вимогою  покарати винних у падінні бурульки, від якої постраждала жінка

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ