Черновецький хоче особисто призначати голів районів



Фото з сайту КМДА
Мер Києва Леонід Черновецький має намір ініціювати прийняття закону про призначення голів районів особисто міським головою.

Про це повідомляє прес-служба Киїської міськдержадміністрації.

Черновецький виступить з такою ініціативою "у зв'язку з систематичним невиконанням керівниками районних адміністрацій його доручень", йдеться у повідомленні.

"Мені стало відомо про факт травмування киянки внаслідок падіння бурульки у Печерському районі", - заявив він.

"Хочу повідомити, що неодноразово до відома голів усіх районів доводились рішення засідань оперативного штабу, телефонограми, мої окремі доручення з приводу своєчасного упередження подібних ситуацій", - наголосив мер.

За словами Черновецького, "відповідно до своїх повноважень, голова району повинен був власним дорученням створити спеціальні бригади, які займаються прибиранням бурульок з дахів будинків".

"Проте керівники районів вкотре довели свою безвідповідальність і халатність у відношенні до своїх прямих обов'язків та безпеки киян", - наголосив він.  

Черновецький звернувся до столичної прокуратури з проханням притягнути до відповідальності винних у травмуванні мешканки внаслідок падіння бурульки, повідомляє прес-служба КМДА. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ