БЮТ: Черновецький готує масову роздачу землі підставним особам


Фракція БЮТ у Київраді заявляє, що на найближчій сесії Київради більшість Леоніда Черновецького та Віктора Януковича хоче одним голосуванням роздати 23,4 га землі на столичному шосе підставним особам.

Про це сказала голова фракції Тетяна Меліхова, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Чому ми переконані, що це підставні особи? Тому що більше 200 клопотань не містить або реєстраційного номеру, або дати подання. Хіба це схоже на законні підстави наділяти земельними ділянками невідомо кого? Ні!" - наголосила Меліхова.

Вона додала, що у травні 2007 року ця ж земельна ділянка площею 24,26 га була відведена товариству з обмеженою відповідальністю "ОСТА-ПЛЮС" для експлуатації та обслуговування будівель і споруд на Столичному шосе (27-й км) у Голосіївському районі Києва.

За словами Мелехової, уся ця територія належала Лісопарковому господарству "Конча-Заспа" і була переведена з категорії земель лісового фонду до земель запасу житлової та громадської забудови, вилучена з Програми зеленої зони міста Києва до 2010 року.

"Це рішення настільки зухвале, що виглядає виключно як політичний хабар Черновецького, який має убезпечити його від дострокових перевиборів у травні місяці", - сказала депутат.

Вона повідомила, що депутатська фракція БЮТ звернулася до Генпрокуратури, МВС з проханням розглянути згідно з діючим законодавством зазначені факти маніпуляцій з київською землею.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ