У мерії кажуть, що дочка Черновецького в Києві, і ніхто її не грабував



Фото "Сегодня"
У Київській міській адміністрації запевняють, що дочку мера Києва Христину Черновецьку ніхто не грабував у Парижі, оскільки вона весь тиждень була у Києві.

Про це у коментарі "Українській правді. Київ" повідомила радник міського голови Леоніда Черновецького Марта Гримська.

"Нічого не сталося. Христина є тут у Києві. Це я вам говорю як факт. Яким чином відбулася ця помилка, що там насправді сталося і з ким це сталося взагалі, не зрозуміло, але це точно не сталося з Христиною Черновецькою", - сказала Гримська.

Коментуючи зауваження, що Бі-Бі-Сі посилається на нібито написану Христиною заяву, радник мера сказала: "Вона не писала ніяких заяв, вона ні до кого не зверталася, вона знаходиться тут (у Києві), і жодної інформації якоїсь такої не має. Вона це вчора почула від мене по телефону в Києві і дуже сміялася".

Крім того, Гримська запропонувала прослідкувати, де була упродовж тижня донька київського голови.

"Ви можете це відслідкувати. Вона була на показі Валентино, вона була на відкритті нічного клубу в суботу в Києві, тому ви можете з'ясувати, де вона була весь тиждень. Бала маса заходів, на яких вона була", - сказала радник мера.

Водночас, вона не змогла прокоментувати, чи дійсно донька Черновецького може мати коштовностей на 4,5 мільйони євро і возити їх з собою до іншої країни.

"Я таке не питала, я не даю коментарії з цієї сторони. Але можу вас запевнити, що з Христиною нічого не сталося. Це написала закордонна преса. Хтозна, звідки це взялося? Але я думаю, що це якась помилка", - наголосила Гримська.

Як відомо, раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що у дочки мера Христини Черновецької у Парижі вкрали торбину з коштовностями на 4,5 мільйона євро.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ