Мерія просить голів районів зайнятися харчуванням у дитсадках


Заступник голови КМДА Віталій Журавський звернувся до керівників районних держадміністрацій з вимогою приділити особливу увагу питанню забезпечення належного харчування у дитячих садочках міста.

Про це він заявив у п'ятницю, повідомляє прес-служба КМДА.

За його словами, фінансування дошкільних навчальних закладів, зокрема фінансування харчування, відбувається за рахунок районних адміністрацій.

"Це захищенні статті фінансування, тому проблеми з харчуванням у дитсадках деяких районів міста - це результат нераціонального розподілу коштів саме у відповідній районній адміністрації. Я звернувся до керівників районів з проханням невідкладно розібратися у цій ситуації", - заявив Журавський.

Він додав, що вже не вперше звертається до районів з цього приводу.

"На превеликий жаль, ми не отримали жодної реакції на подібні звернення", - сказав Журавський, додавши, що знає, як вирішити цю проблему та запобігти виникненню її у майбутньому.

"При прийнятті міського бюджету на 2010 рік ми будемо просити депутатів Київради зосередити кошти на фінансування захищеної статті бюджету - харчування у дитячих садочках - у Головному управлінні освіти та науки КМДА", - наголосив Журавський.

Як повідомлялося раніше, діти у столичних садочках недоїдають.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ