У Києві прибирає сніг 300 машин, але їх ще ніхто не бачив


Наразі близько 300 одиниць техніки виїхали на вулиці Києва для забезпечення безперебійного руху транспорту під час снігопаду. Продовжуються роботи з вивозу снігу, проводиться обробка дорожніх покриттів посипальними матеріалами.

Про це розповіли у прес-службі "Київавтодору", повідомляє УНІАН.

Крім того, через негоду 12 лютого робітники корпорації працюватимуть і в день, і в ночі.

У вихідні дні, 13 і 14 лютого, в Києві також в цілодобовому режимі працюватиме близько 280 одиниць спеціальних машин та механізмів, повідомляє "Київавтодор".

Для ліквідації снігових валів додатково залучається важка спеціальна дорожня техніка (автогрейдери, бульдозери) із сторонніх організацій.

Особлива увага приділятимуть очищенню зупинок громадського транспорту, підходів до підземних пішохідних переходів та тротуарів.

"Київавтодор" також просить водіїв дотримуватися правил паркування та по можливості утриматись поїздок містом без нагальної потреби, щоб мінімізувати перешкоди дорожнім службам під час зачистки вулично-шляхової мережі від снігу.

Водночас, за словами автомобілістів, місто просто паралізоване суцільними заторами через снігопад, натомість жодної снігоприбиральної техніки не видно.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ