Організатор "Еліта-центру" боїться за своє життя


Організатор афери на ринку нерухомості "Еліта-центр" Олександр Волконський заявляє, що його життю може загрожувати небезпека.  

Про це він сказав у четвер під час першого відкритого суднового засідання у справі "Еліта-центру", пише "Комсомольська правда".

"Ваша честь, є певні підстави думати, що на моє життя буде вчинений замах. Достатньо згадати справу Максима Курочкіна, якого вбили при виході з будинку суду. Якщо мене уб'ють, показання до суду не дійдуть. То, що мене у Швейцарії охороняли 400 поліцейських, тільки підтверджує те, що моєму життю загрожує небезпека", - сказав після виступу адвокатів Шахов.

Через це, за його словами, засідання краще проводити в СІЗО, мовляв, в іншому разі його можуть просто пристрелити.

Однак така заява головного елітчика обурила потерпілих - за їх словами, у СІЗО їх не допустять, і засідання можуть бути закритими.

Проте, суд відразу прийняв рішення задовольнити прохання Шахова, щоправда, частково, відзначає видання.

"Ми дамо запит у СІЗО №13, щоб засідання проводилися там. Приміщення Печерського суду маленьке і не може умістити всіх потерпілих. Адміністрація СІЗО повинна забезпечити місце для проведення цих засідань, щоб могли бути присутнім люди", - сказав суддя.

Однак, адвокат потерпілих від "Еліти Центра" Юрій Федоренко проти такого рішення суду. Він переконаний, що всі норми безпеки дотримані, а якщо Шахов боїться за своє життя, то нехай йому видадуть каску і бронежилет.

Як відомо, внаслідок діяльності групи будівельних компаній "Едліта-центр" постраждали більш 1,7 тисячі людей, збиток яким так ніхто і не повернув.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ