Блок Кличка знайшов причину, щоб розігнати Київраду


Заступник голови фракції Блоку Віталія Кличка Наталія Новак заявляє, що для дострокового припинення повноважень Київради є законні підстави.

Про це вона сказала у четвер, коментуючи чергове перенесення дати сесійного засідання на 25 лютого, повідомляє прес-служба Блоку.   

"Є всі підстави говорити про дострокове припинення повноважень Київської міської ради VI скликання", - наголосила Новак.

За її словами, згідно з законом про місцеве самоврядування, Київрада має збиратися один раз на квартал, а з питань відведення земельних ділянок - один раз на місяць.

"Повноваження Київради можуть бути достроково припинені, якщо Рада не збирається без поважних причин у зазначені строки, що ми наразі й спостерігаємо", - наголосила депутат.

"Блок Кличка бачить усі підстави для дострокового припинення повноважень Київської міської ради VI скликання. Після останньої сесії Ради 24 грудня 2009 року вже пройшло достатньо часу, а засідання встигли перенести вже тричі, не пояснюючи причин", - сказала Новак.

Вона наголосила, що це робиться у той час, коли у місті стрімко накопичуються проблеми, "а влада, як бачимо, навіть не збирається їх вирішувати".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ