Дні ізраїльського кіно у Києві



Фото з сайту кінотеатру "Україна"
11 лютого у столичному кінотеатрі "Україна" стартує фестиваль "Дні ізраїльського кіно", під час якого покажуть кращі фільми ізраїльського кінематографу 2007 -2009 років.

Так, у четвер увазі глядачів представлять стрічку "Вальс з Баширом". Вона розповість про одну з місій ізраїльської армії під час першої ліванської війни на початку 1980-х років та життя молодих чоловіків після цього. Головний герой Арі нічого не пам'ятає про часи війни, тому вирішує зустрітися зі старими друзями і товаришами по зброї. Він мусить дізнатися правду про ті часі і про себе.

12 лютого столичні мешканці матимуть змогу побачити драму "Нудл" про 37-літню стюардесу і двічі вдову, життя якої перевернулося з ніг на голову через китайського хлопчика, матір якого депортували з Ізраїлю.

13 лютого показуватимуть пригодницьку драму "З ким би побігати". Стрічка розповість про сором'язливого підлітка, який береться відшукати господаря загубленого собаки. Але врешті-решт знайомиться з вуличною співачкою Тамар.

14 лютого завершить Дні ізраїльського кіно драма "Медузи", яка розповість про дивовижні історії трьох жінок, які живуть у Тель-Авіві.

Початок усіх  фільмів о 19.00, вартість квитка - 40 гривень.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ