У ВІДКРИТИЙ ЛЮК ВПАЛА ТРИРІЧНА ДІВЧИНКА


У вівторок о 17.09 по вулиці Наталії Ужвій, 10 у дворі дев'ятиповерхового житлового будинку в каналізаційний  колектор впала маленька дівчинка.

За інформацією прес-служби ГУ МНС, з трьохрічною дівчинкою гуляла тітка, а біля дому на бетонній плиті не був закритий люк, серед снігу його практично не було помітно.

Жінка побачивши нещастя, відразу викликала рятувальників та швидку. Рятувальники за декілька хвилин прибули на місце пригоди.

Командир пожежно-рятувального відділення Олег Ананьєв за допомогою рятувальної мотузки спустився на п'ятиметрову глибину до потерпілої підхопив дівчинку на руки та з обережністю передав дитину нагору.

При огляді медики констатували, що дівчинка не отримала жодних травм. На щаст, в колекторі було багато сухого гілля від дерев, яке й врятувало дитину від важких наслідків падіння.

Як відомо, 29 січня у Дніпровському районі столиці дворічний хлопчик упав у відкритий каналізаційний люкпід час прогулянки

25 січня на вулиці Симиренка, 2/19 8-річний школяр Влад упав у відкритий люк з гарячою водою в кількох десятках метрів від школи. Хлопчик отримав важкі опіки обох ніг.

Тижнем раніше,  жінка, яка вигулювала пса, звалилася в такий же люк з кип'ятком. Жінка ошпарила ноги, а її собака, за словами очевидців, зварився заживо.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ