МНС назвало райони Києва, які може затопити повінню


Головне управління МНС у Києві виключає можливість великої повені на весні, однак застерігає, що може бути частково затоплена прируслова територія Дніпра.

Зокрема, це стосується садово-дачної забудови Осокорки - Позняки, в межах неодамбованих частин садово-дачної забудови Воскресенських і Русанівських садів, індивідуальної забудови в селі Бортничі і в Києві на вулиці Корчеватська Набережна, повідомляє прес-служба МНС.

Водночас в головному управлінні наголосили, що панікувати немає підстав, оскільки вже зараз проводиться робота стосовно підготовки до пропуску весняної повені.

За словами начальника управління цивільного захисту столичного управління МНС Геннадія Писаренка на сьогодні відпрацьовані плани взаємодії та направлені листи до "Київводоканалу", "Київавтодору", ДП водних шляхів "Укрводшлях", КП "Плесо".

Крім того, за даними МВС, у них є необхідна техніка - зокрема, 5 потужних насосних станцій, 5 пожежних рукавних автомобілів для відкачки води та плавзасоби - а рятувальники забезпечені необхідних спецодягом для роботи на водоймах.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ