Більше 3 тисяч киян хочуть зіграти в лотерею Черновецького



Фото з сайту КМДА
3 тисячі 73 добросовісних платники, які упродовж трьох років справно сплачували за компослуги, мають можливість виграти лотерею від Київської адміністрації.

З 10 по 28 лютого зареєстровані у Call-центрі платники отримають лотерейні квитки під назвою "Хрещатик" від оператора державної благодійної лотереї, повідомляє прес-служба мерії.

Залежно від нарахованої суми за житлово-комунальні послуги, добросовісний платник-учасник акції має можливість отримати при сплаті за компослуги за січень лотерейні квитки.

Зокрема, в акційних рахунках за січень 2010 року усім добросовісним платникам, які зареєструвалися в Call-центрі, вже надруковане повідомлення, в якому зірочками буде зазначено кількість лотерейних квитків, яку добросовісний платник має можливість отримати безкоштовно при сплаті рахунку.

Якщо зазначено: * 5 * - це означає, що платник має можливість отримати один лотерейний квиток; ** 10 ** -  два лотерейних квитка; і **** 20 **** - чотири лотерейних квитки.

У мерії пояснюють, що один лотерейний квиток дають, якщо нарахована сума не перевищує 100 гривень, два лотерейні квитки - якщо нарахована сума складає від 100 гривень до 300 гривень, чотири лотерейні квитки - якщо нарахована сума складає понад 300 гривень.

У випадку виграшу певної суми, добросовісний платник має звернутись за адресою: проспект Перемоги, 52/2, з 9.00 до 18.00 без обідньої перерви, в робочі дні з понеділка по п'ятницю.

При собі потрібно мати виграшний білет та паспорт.

Виплата грошових виграшів відділеннями ВАТ КБ "Хрещатик" не здійснюється.

Усі грошові виграші виплачуються добросовісному платнику - переможцю лотереї після проведення експертизи, згідно з порядком виплати грошових виграшів передбаченим оператором державної благодійної лотереї, повідомляє прес-служба мерії.

Як відомо, після нового року столична влада обіцяла провести розіграш призів серед зразкових платників за комунальні послуги. Тоді обіцяли запросити до мерії сумлінних платників і розіграти серед них грошові призи -  від 100 гривень до 100 тисяч гривень.  

Згодом у мерії повідомили, що у січні з сумлінними платниками зіграють в лотерею, однак, тоді головний приз зменшився у 4 рази у розмірі - серед зразкових платників вже обіцяли розіграти 100, 200, 500, 5 тисяч і 25 тисяч гривень.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ