БЮТ: Партія регіонів використовує адмінресурс у Києві


Депутати фракції БЮТ заявляють, що Партія регіонів, використовуючи адміністративний ресурс, вказує киянам, за кого потрібно голосувати на виборах президента.

Про це заявив нардеп Павло Костнко, повідомляє УНІАН .

"Керівники та тренери дитячо-юнацьких спортивних шкіл Києва звернулися до мене зі скаргою, що народні депутати від Партії регіонів 2 лютого зібрали їх у Київському міському палаці дітей та юнацтва і висунули вимогу щодо голосування за кандидата Януковича", - сказав Костенко.

За словами учасників зібрання, захід був недемократичним, з відкритим використання адмінресурсу і таким, що порушує законодавство України.

Костенко наголосив, що протягом року київська влада, використовуючи різні приводи, намагалася ускладнити роботу практично всіх дитячо-юнацьких спортивних закладів міста, не забезпечуючи належного фінансування їх діяльності.

"Спочатку порушують права дітей на заняття спортом і фізичною культурою, а потім Партія регіонів обіцяє вирішувати створені ними ж та їх прихильниками проблеми", - сказав нардеп.

Як відомо, раніше депутати від Партії регіонів заявляли, що знайшли в Києві друкарню, у якій були надруковані 4 види незаконних агітаційних газет. За словами регіоналів, ці БЮТівські газети мали на меті очорнити кандидата в президенти Віктора Януковича.

 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ