Регіонали відрили БЮТівські газети з брехнею про Януковича


Депутати від Партії регіонів знайшли в Києві друкарню, у якій були надруковані 4 види незаконних агітаційних газет, які мали на меті очорнити кандидата в президенти Віктора Януковича.

Про це повідомив голова публічної виборчої кампанії Януковича в Києві, нардеп Василь Горбаль, повідомляє прес-служба ПР.

За його словами, на території складу по вул. Сім'ї Сосніних,3, було знайдено близько 20 тисяч екземплярів незаконних агітаційних газет "Наш вибір", які не мали вихідних даних і містили образливі та брехливі матеріали про Януковича. 

"Можна тільки уявити, скільки їх ще розійшлося по всій Україні. Оплата друку цих газет пройшла не з виборчого фонду кандидата в президенти Юлії Тимошенко, а значить - це "чорний нал".  Про які чесні вибори можна говорити, якщо ллються потоки безпричинного бруду, причому з боку тих, хто сам з головою у багні?", - сказав Горбаль.

Він наголосив, що на титульній сторінці видання був зображений відомий плакат "Батьківщина-мати кличе", де в ролі "батьківщини" зображена Тимошенко.

Зміст газети, за його словами, включав у собі чорний піар на адресу Януковича.  

"Це вже третя друкарня за час виборчої кампанії, де ми знаходимо незаконну агітпродукцію, що містить чорний піар на адресу лідера Партії регіонів", - підсумував Горбаль. 

"Українська правда. Київ"

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ