БЮТ: Черновецький погрожує звільнити всіх, хто не проголосує за Януковича


Голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова заявляє, що мер Києва Леонід Черновецький погрожує звільнити працівників комунальних установ, якщо ті не проголосують за кандидата в президенти Віктора Януковича.

Відповідні скарги надійшли на гарячу лінію депутатів фракції, повідомляє прес-служба БЮТ.

За словами Меліхової, під тиск керівництва потрапили працівники ВАТ "Київводоканал", мовляв, за ініціативою генерального директора на підприємстві сформовано списки на підтримку Януковича, які містять інформацію щодо працівників - прізвище, ім'я, по батькові, домашню адресу, телефон та підпис.

"У разі відмови працівникам погрожують звільненням. І це не плітки, це факти. На зборах керівників департаментів "Київводоканалу" людям сказали: або голосуйте за Януковича, або не приходьте на вибори взагалі", - заявила Меліхова.

Вона наголосила, що для відстеження того, як голосуватимуть співробітники, керівництво "Київводоканалу" розробило спеціальний механізм.

"Оточення Черновецького вже давно вийшло за всі розумні межі. Про яке демократичне суспільство веде мову Янукович, коли навіть свою передвиборну кампанію проводить виключно залякуванням та шантажем з використанням адмінресурсу?!", - заявила Меліхова.

Вона нагадала, що раніше Черновецький під час спеціальної наради доручив усім керівникам управлінь КМДА та комунальних підприємств поквартирно зібрати підписи співробітників на підтримку Януковича.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ