Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4b61ac2e459aa/
Українська правда
Київ

БЮТ: Черновецький доручив по квартирах збирати підписи за Януковича

28.01.2010  16:24

Фракція БЮТ у Київраді заявляє, що мер Києва Леонід Черновецький доручив усім керівникам управлінь КМДА та комунальних підприємств поквартирно зібрати підписи співробітників на підтримку кандидата у президенти Віктора Януковича.

Про це заявив голова ради БЮТ Анатолій Семинога.

За його словами, такі дії з використання адміністративного ресурсу мають на меті суттєво вплинути на результати другого туру виборів на посаду президента у Києві.

"У першому турі наші спостерігачі викрили злочинну схему підтасовки документів, через яку кияни не змогли проголосувати. Все починалось ніби-то з невинних опитувань громадян щодо симпатій до кандидатів, а закінчилось тим, що ті, хто не збирався йти на вибори, але в останній момент передумав, не змогли проголосувати. Їхні бюлетені вже були видані іншим особам", - сказав Семинога.

Для того, щоб отримати звіт щодо проведеної роботи, співробітникам управлінь та комунальних підприємств були роздані спеціальні форми під заголовком "Список прихильників кандидата на пост президента Віктора Януковича".  

"Саме через виконання таких "специфічних" доручень у комунальних підприємств та управлінь КМДА не лишається часу на прибирання міста від снігу чи забезпечення домівок киян теплом та гарячою водою", - наголосив Семинога.

"Мабуть, такими діями Черновецький планує убезпечити себе від повтору провальної кампанії з агітації за Януковича у першому турі. Адже команда мера повинна була забезпечити лідеру Партії Регіонів 30% підтримки киян, а в підсумку набрала лише половину запланованого результату", - сказав Семинога.

Як відомо, раніше бютівці повідомляли, що 22 січня у столичному Палаці дитячої і юнацької творчості вже проходили збори керівників столичних лікарень та закладів освіти за участю глави виборчого штабу Януковича Миколи Азарова.

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.