Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4b614b8a9f01d/
Українська правда
Київ

Пилипишин хоче знати, що збудують біля Центрального РАГСу

28.01.2010  09:32

Голова Шевченківського району Віктор Пилипишин заявляє, що столична влада санкціонувала знищення скверу на перетині вулиць Борщагівської та Повітрофлотського проспекту.

За його словами, згідно з розпорядженням мерії там буде знищено 108 дерев, а на місці скверу вже почали будувати торговельно-офісний центр, повідомляє прес-служба районної адміністрації.

"За чотири роки "молода команда" поламала всю систему управління в Києві. Тепер, щоб забудувати парк чи сквер, дозволу районної влади вже не потрібно. Наочним прикладом є сквер на вулиці Прорізній, 3. Сьогодні міська влада планує знищити зелені насадження, а нас тільки ставлять до відома", - сказав Пилипишин.

Він додав, що ще в березні 2007 року земельну ділянку на перетині вул. Борщагівської та Повітрофлотського проспекту Київрада продала ТОВ "МЕЛВІКС", але і районна влада, ні кияни не розуміють, що і як будуватимуть у сквері.

"Ніхто не бачив ні характеристики об'єкта, ніхто не розуміє як він вплине на рух транспорту, на торгівлю, на зелені зони тощо. Це свідчить про те, що у міської влади немає бачення майбутнього Києва. Вона діє за принципом хвилинної вигоди", - сказав голова Шевченківського району.

Водночас він наголосив, що те, "що роблять сьогодні мер Леонід Черновецький і компанія доведеться розгрібати роками вже новій владі".

"Тому Шевченківська райдержадміністрація вимагає від київської влади надати людям максимальну інформацію про цю забудову. А киян я закликаю не залишатись байдужими до руйнування столиці", - заявив Пилипишин.

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.