Чоловік напав на таксиста, щоб повернутися у в'язницю


Працівники Подільського райуправління столичної міліції затримали 45-річного чоловіка, який напав на таксиста і, погрожуючи ножем, відібрав у нього 222 гривні.

За словами затриманого, злочин він скоїв свідомо, щоб знову потрапити до в'язниці, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС.  

26-річний водій зумів вирватися і покликати на допомогу. Поблизу саме проїжджав автомобіль патрульної служби.

Помітивши працівників міліції, нападник намагався швидко вийти з салону і втекти, однак його вдалося швидко затримати на місці злочину.

У кишені верхнього одягу підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили кухонний ніж, яким він погрожував водієві, та 222 гривні, які він відібрав у таксиста.

За словами затриманого, після звільнення з в'язниці, де шість років відбував покарання за квартирні крадіжки, він намагався стати на шлях виправлення. Спробував відновити документи та влаштуватися на роботу.

Однак з різних причин зробити йому цього не вдалося, от і вирішив повернутися до в'язниці.

Наразі затриманий перебуває під вартою та перевіряється на причетність до скоєння інших злочинів. Проти нього порушено кримінальну справу за розбій, що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Слідство у справі триває.  

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ