Суд відмовив елітчикам дорозслідувати справу Волконського


Печерський районний суд Києва не врахував доводи потерпілих про необхідність дорозслідування кримінальної справи одного з організаторів "Еліта-центру" Олександра Волконського (Шахова), і призначив розгляд справи на 11 лютого.

Про це сказав суддя Олег Білоцерківський, після того, як суд розглянув клопотання постраждалих інвесторів, повідомили у прес-служба ГО "Центр правозахисту".

Суд також заборонив відео зйомку в залі суду в ході слухання справи.

За словами голови правління ГО "Центр правозахисту" Юрія Федоренка, "таке рішення суду продиктовано політичною кон'юнктурою".

"Я не виключаю, що відмовою дорозслідувати справу з метою знайти вкрадені гроші, програмують сценарій неможливості компенсації коштів потерпілим", - відзначив Федоренко.

Як раніше повідомлялося, потерпілі висловлювали незадоволеність зусиллями правоохоронних органів щодо пошуку вкрадених шахраями грошей і вимагали відправити справу на дорозслідування.

За даними МВС, у результаті будівельної афери "Еліта-центр", що була розкрита в лютому 2006 року в Києві, постраждали 1760 осіб. Усього в інвесторів шахрайським шляхом украдено більше 100 мільйонів доларів.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ