За вихідні з Києва вивезли 10 тонн снігу



Фото з сайту КМДА
За вихідні дні КК "Київавтодор" прибрала і вивезла понад 10 тисяч тонн снігу. У зв'язку з цим у цілодобовому режимі працювало близько 280 одиниць спеціальних машин та механізмів, повідомляє прес-служба корпорації.

На даний час продовжуються роботи  по вивезенню снігу, проводиться обробка дорожніх покриттів посипальними матеріалами.  

Для ліквідації снігових валів додатково залучалася важка спеціальна дорожня техніка (автогрейдери, бульдозери) із сторонніх організацій.

Особлива увага приділяється очищенню зупинок громадського транспорту, підходів до підземних пішохідних переходів та тротуарів, а працівники корпорації здійснюють цілодобовий контроль за виконанням робіт.

У "Київавтодорі" наголошують, що від самого початку особливих погодних умов, транспортний рух у місті не зупинявся, а роботи по зимовому утриманню вулично-шляхової мережі міста продовжуються в  посиленому режимі.

Водночас у корпорації нагадують, що невиконання водіями правил дорожнього руху в частині паркування унеможливлює виконання комплексу робіт з зимового утримання на вулицях міста, особливо в його центральній частині, де ширина проїзної частини обмежена.

У зв'язку з цим "Київавтодор" звертається до водіїв з проханням дотримуватися правил паркування щоб мінімізувати перешкоди дорожнім службам під час інтенсивної зачистки вулично-шляхової мережі від снігу.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ