Кільчицька відгуляє весілля у паризькій мерії



Фото з сайту КМДА
Перший заступник голови КМДА Ірена Кільчицька вийде заміж у Франції і найближчим часом планує народити третю дитину від успішного банкіра.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Сегодня ".

"Я виходжу заміж. Мій друг-француз, батько мого сина Марка, зробив мені пропозицію. Він успішний банкір і бізнесмен у сфері інвестицій і нерухомості. А в найближчий час ми заведемо третю дитину. Церемонія (одруження) відбудеться найближчим часом. Це буде в паризькій мерії, тому що якщо я проведу її в київській мерії, то скажуть, що я користуюся службовим становищем", - сказала Кільчицька.

За її словами, на даний час вони з майбутнім чоловіком обговорюють усі умови шлюбного контракту, "включаючи будь-які форс-мажорні обставини".

При цьому Кільчицька додала, що живе "не в однокімнатної хрущовці в Дніпропетровську".

"На відміну від багатьох інших (політиків), усе оформлено на мене: машини, квартири, будинки, ділянки. Я спеціально так роблю, щоб потім мені ніхто нічого не говорив. Але я не для того робила кар'єру, ставала "красунею й розумницею", щоб потім потрапити в "халепу". Не хочу, як більшість слов'янських жінок, залишитися з розбитим серцем, у сльозах, соплях і біля "розбитого корита", - сказала заступник голови КМДА.

Повного списку гостей, які будуть присутні на весіллі, Кільчицька ще не склала, але точно запросить дружину і дочку мера Леоніда Черновецького, Ольгу Богомолець, Тетяну Ківалову та Світлану Суркіс.

"Вінчання теж буде у Франції, в одній з російських церков, але пізніше. Можливо, це буде в Монако, і я приурочу його до свого дня народження", - сказала Кільчицька.

Однак, за її словами, житимуть вони з майбутнім чоловіком у різних країнах і бачитимуться на вихідних або під час відпусток.

"Він буде жити у Франції, оскільки його бізнес пов'язаний з Європою, а я - в Києві. Будемо зустрічатися у вихідні - приїжджати один до одного в гості. Або у відпустці, як цього року. Я з дітьми відпочивала в Куршевелі, і він до нас приїжджав", - сказала заступник голови КМДА.

Вона наголосила, що не має наміру змінювати громадянство, оскільки любить Україну, і саме в своїй країні хоче робити політичну кар'єру.

Крім того, за словами Кільчицької, її наречений дуже любить її дітей, Моніку і Марка, а вони обожнюють його і "прекрасно розуміють один одного", сама ж мерська заступниця спілкується зі своїм обранцем англійською мовою.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ