Кільчицька на балконі агітує за Януковича



Фото з сайту КМДА
Перший заступник голови КМДА Ірена Кільчицька підтримає Віктора Януковича у другому турі виборів президента, а нині вона розвісила на балконах своєї квартири в центрі міста плакати на підтримку цього кандидата.

Про це вона сказала в інтерв'ю "Сегодня".

"Я в 2004 році голосувала проти Януковича, тепер я виправляю свою помилку. Я маю політичні принципи, тому на своїх балконах у центрі міста, де поруч живе купа депутатів, суддів та інших високопоставлених людей, я розвісила плакати на підтримку Януковича. У робочий час я за нього не агітую, а от поза роботою -  так ", - сказала Кільчицька.

На її думку,  сам Янукович і люди з його оточення "більш соціально налаштовані".

"Я працювала з Миколою Азаровим, мені дуже імпонує Лєна Бондаренко і багато хто інші з фракції Партії регіонів у Раді", - сказала заступник міського голови.

За її словами, вона дуже багато зробила для "помаранчевої революції" -  поставляла медикаменти, обіди, речі за власний рахунок.

"Я думаю тепер: як я могла? Де були мої очі, вуха, свідомість? І зараз мені здається, що апельсини, про які говорила Людмила Янукович, точно були наколотими. А чого тільки коштує один з польових командирів Майдану (Юрій) Луценко? Я говорила в пресі, що мої телефони прослухуються МВС. Це "непорозуміння"-Луценко одержав постанову Апеляційного суду від 13 січня про те, щоб прослухувати мої розмови, слідкувати за мною", - сказала Кільчицька.

Вона додала, що тепер по телефону нічого, крім гидот на адресу Луценка, не говорить.

"Він сфабрикував проти мене справу, у якій обвинувачує мене в хабарництві. Уся міліція при ньому стала корумпованою. Якщо він сам хабарник, то вважає, що усі хабарничають? Одне з проблемних питань -  я побічно зв'язана зі "справою Полюховича і педофілів" від БЮТ. Адвокат Олени Полюхович Андрій Циганков - мій однокласник. Ми в гарних стосунках", - сказала Кільчицька.

За її словами, вони неодноразово були в неї в кабінеті, де обговорювали питання тимчасового житла для Полюхович, оскільки адреса засвічена в пресі, і "вони не можуть жити спокійно".

"Також обговорювали питання індивідуального навчання для дітей. Я думаю, що це одна з причин, по якій мене прослухують. Але я думаю, що переможе Янукович, і головою МВС більше не буде некомпетентне "непорозуміння", дебошир і п'яниця", - сказала Кільчицька.

Як відомо, під час виборів київський виборчий штаб Януковича очолювали люди Черновецького Алла Шлапак і Віктор Сівець .

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ