Водій застрелив пішохода за порушення правил дорожнього руху


Співробітники Дарницького районного управління міліції затримали водія, який застрелив пішохода за те, що той переходив дорогу у забороненому місці.

25-річний мешканець Дарницького масиву, усвідомивши, який тяжкий злочин скоїв, сам прибув до райуправління, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС.

Як з'ясувалося, 33-річний чоловік та його знайома 21-річна дівчина переходили дорогу в непристосованому для цього місці. Вони вже майже перейшли, коли біля них зупинилася сірого кольору "Деу-сенс", з якої вибіг розгніваний водій та почав сварку.

Він став кричати та ображати порушників, а потім дістав з барсетки пневматичну зброю та зробив постріл - спочатку в повітря, а потім - просто в легені порушникові. Постріл спричинив поранення грудної клітини з пошкодженням лівої легені.

Негайно на місце злочину прибула швидка медична допомога, яка доставила постраждалого до лікарні, але врятувати чоловіка не вдалося.

Водій наразі перебуває в Дарницькому РУ ГУМВС. Слідчий відділ райуправління з'ясовує всі деталі та обставини злочину, і проводить необхідні слідчі дії.

Нині йому світить до 15 років позбавлення волі.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ