Смерті проректора НАУ бажав заздрісний колега


Замовником убивства проректора Національного авіаційного університету Максима Луцького був його найближчий колега - проректор, який довгий час працював у НАУ і планував обійняти посаду ректора.

Про це пише "Комсомольська правда " з посиланням на відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС.

"Замовником убивства Луцького був його найближчий колега - також проректор, що довгий час працював у НАУ і планував у майбутньому обійняти посаду ректора. Можна сказати, що людина присвятила цьому все життя. Коли ж в університеті з'явився молодий перспективний Луцький (йому 35 років), замовник був відсторонений від своїх колишніх обов'язків і фактично втратив можливість сісти в крісло ректора. Загалом, провиною усьому стала заздрість", - сказав співрозмовник видання.

За його словами, врятуватися двічі Луцькому, імовірно, допомогло везіння.

Як відомо, прокуратура столиці скерувала до суду кримінальну справу проти чотирьох осіб щодо замаху на умисне вбивство проректора університету.

5 лютого та 1 квітня минулого року на потерпілого було скоєно два замахи на життя із застосування вогнепальної зброї.

Під час останнього нападу кілера було затримано на місці події, а згодом і всіх виконавців злочину, зокрема і замовник а.

За вчинення даного злочину передбачене покарання у вигляді довічного позбавлення волі. 

Раніше адвокати замовника стверджували, що обидва замахи - це справа рук самого Луцького, тобто інсценування, а показання з причетних до злочинів вибивали силою.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ