Нещасний випадок з люком у Києві розгляне прокуратура


Прокуратура вивчає нещасний випадок, що стався з літньою жінкою, яка отримала опіки, провалившись у відкритим каналізаційний люк на одній з вулиць в Деснянському районі міста.

Про це заявив  перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, повідомляє УНІАН .

За його словами, подія сталася 13 січня близько 17.00 і "зараз вважається", що працівники підрядної організації "Універсал Атлант" виконували ремонтні роботи біля школи № 48 і не закрили один з люків камери опалення.

За інформацією чиновника, туди впав собака, за яким жінка сходами спустилась в каналізацію, де було 25-30 см гарячої води, потім жінка сама піднялася з камери, дійшла додому та викликала швидку.

"Зараз прокуратура вже всіх допитує, з'ясовує, хто винний", - сказав Голубченко.

Він також заявив керівнику Деснянського районного управління з благоустрою, що вважає його роботу незадовільною і доручив підготувати документи на оголошення догани.

"Ви повинні видавати ордери, повинні перевіряти. І якщо сьогодні, коли всі знають про цю подію, ви будете ще тільки розбиратись, це говорить про те, що ніхто нічого не робить", - заявив Голубченко.

Як відомо, у Києві у відкритий каналізаційний люк впав собака, який потягнув за собою свою господраку. Пес, за словами очевидців, зварився заживо в гарячій воді, температура якої сягала 90 градусів, а жінка отримала опіки ніг і зараз перебуває в лікарні.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ