На "Олімпійський" приїде перевірка УЄФА


26 січня під головуванням директора Департаменту зі стадіонів та безпеки УЄФА Марка Тіммера відбудеться інспекційний візит з питань прогресу ходу виконання робіт на проектах стадіонів, що прийматимуть фінальну частину Євро-2012.

Про це йдеться в повідомленні Федерації футболу України .

Фахівці УЄФА заслухають звіти щодо виконання проектів спортивних арен у Києві, Львові та Харкові. На підставі зроблених висновків експерти УЄФА складуть черговий звіт по стадіонах.

Окрім високопосадовців УЄФА, участь у зустрічах з представниками проектних компаній стадіонів братимуть фахівці місцевого організаційного комітету "ЄВРО 2012 Україна".

За словами директора турніру ЄВРО-2012 в Україні Маркіяна Лубківського, експерти УЄФА мають намір переконатися, що зведення спортивних арен відбувається згідно із затвердженими графіками та супроводжуються безперебійним фінансуванням.

Як відомо, раніше голова тимчасової слідчої комісії ВР з перевірки дотримання законодавства при реконструкції НСК "Олімпійський" Равіль Сафіуллін заявив про недофінансування робіт на об'єкті з боку уряду в розмірі 395 мільйонів гривень та, відповідно, відставання від графіка на 5 місяців. 

Водночас, прес-секретар "Олімпійського" Леся Тузова заявляла, що роботи йдуть згідно з графіком, і 21 січня з Дніпропетровська виїхала перша з 80 колон, які будуть підтримувати покрівлю НСК "Олімпійський".  

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ