Киянам обіцяють перерахувати квартплату



Фото "Сегодня"

Перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко доручив керівникам профільних управлінь та Головному інформаційно-обчислювальному центру забезпечити перерахунок по квартплаті за утримання прибудинкових територій за січень через незадовільне прибирання снігу біля будинків столичних мешканців.

Про це він заявив у четвер, повідомляє прес-служба КМДА.

"Безумовно, за січень буде здійснено перерахунок по квартплаті за утримання прибудинкових територій у зв'язку з незручностями, що виникли через неприбраний сніг. Крім того, зробимо відповідний перерахунок і за тими адресами, де у січні був недогрів води. Вже у лютому кияни отримають платіжки, де буде повідомлено про здійснений перерахунок", – сказав Голубченко.

Разом з тим, він підкреслив, що комунальні служби міста продовжують роботу з ліквідації наслідків негоди. Зокрема, згідно зі звітністю від районів, за останню добу в столиці працювало 423 одиниці снігоочисної техніки, 7 тисяч 902 людини, висипано 158 тонн солі та 348 тонн піскосоляної  суміші.

"Працюватимемо доти, доки не розчистимо від снігу та льоду усі вулиці та двори", - сказав заступник голови КМДА.

Як відомо, раніше міністр ЖКГ Олексій Кучеренко у зв'язку зі скаргами мешканців на бездіяльність місцевої влади з ліквідації наслідків снігопадів доручив Держжитлокомунінспекції проконтролювати ситуацію з розчищенням доріг, тротуарів і прибудинкових територій від снігу і зламаних дерев.

Крім того, він доручив проаналізувати дії влади по забезпеченню життєдіяльності населених пунктів під час негоди і ліквідації наслідків стихії.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ