ГУБОЗ попередив замовне вбивство, інсценувавши смерть жертви


Головне управління боротьби з організованою злочинністю МВС спільно з Генпрокуратурою попередили замовне вбивство громадянина М.

Працівники ГУБОЗ інсценували вбивство цього чоловіка і затримали зловмисників,  повідомляє прес-служба МВС .

19 січня внаслідок проведеної спецоперації у торговому центрі, розташованому в Києво-Святошинському районі Київської області, під час передачі організатору цього злочину речових доказів, що "підтверджують" смерть потерпілого, та, відповідно, отримання частини коштів за виконання замовлення у сумі 8 тисяч доларів, було затримано шістьох громадян України, чотири з яких - уродженці Вірменії.

У затриманих вилучено карабін "Сайга" та набої до нього, два пістолети ("ПМ" та "Форт", за попередніми даними пристосовані для стрільби гумовими кулями), бронежилет.

Окрім цього, правоохоронці вилучили два автомобілі, якими пересувались затримані, фотокартку громадянина М., що "підтверджує" його смерть, та вже згадану суму грошей "за виконання замовлення", а також інші речові докази.

За цим фактом слідчим управлінням ГУБОЗ МВС порушено кримінальну справу за умисне вбивство, вчинене на замовлення.

Здійснюється комплекс слідчих та оперативно-розшукових заходів, спрямованих на повне та об`єктивне розслідування кримінальної справи, з метою притягнення всіх винних до кримінальної відповідальності.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ