Пилипишин нарешті зрозумів, що час прибрати сніг



Центр Києва. Якщо проїжджа частина частково розчищена, то тротуари завалені кучугурами снігу. Фото "Української правди. Київ"
Голова Шевченківської районної адміністрації Віктор Пилипишин закликає державних службовців, працівників районних комунальних підприємств, освітян, медиків та працівників бюджетних установ взяти участь у прибиранні столиці від снігу та льоду.

За його словами, генеральне прибирання у Шевченківському районі пройде 22 січня, повідомляє прес-служба РДА .

Пилипишин наголосив, що держслужбовці та працівники районних комунальних підприємств звільняються від виконання своїх службових обов'язків, натомість їхні зусилля у цей день будуть спрямовані на прибирання доріг та дворових територій.

"Цим ми суттєво полегшимо нелегку роботу дорожніх і комунальних служб. Усі бажаючі долучитися до прибирання снігу будуть забезпечені необхідним інвентарем. Я звертаюся до керівництва та працівників установ та підприємств: готелів, магазинів, крамниць, закладів громадського харчування, забудовників, які здійснюють свою діяльність на території Шевченківського району, із закликом про допомогу людьми, технікою для демонтажу льоду та прибирання снігу", - сказав Пилипишин.

Він наголосив, лише спільними зусиллями можна впоратися з цією бідою.

"Я вірю в те, що кияни, на відміну від влади, не залишаться байдужими, виявлять кращі риси свого характеру, забудуть про політичні вподобання і приєднаються до прибирання", - сказав Пилипишин.

Половина тротуару вкрита брудним льодом, половина - сніжними гірками. Фото "Української правди. Київ"

Варто відзначити, що кияни страждають через негоду і бездіяльність влади ще з кінця минулого року, коли снігопади створили низку проблем у місті.

Станом на 21 січня, попри заяви влади, що Київ був і є готовим до негоди , міські тротуари вкриті суцільною кригою, а при дорогах лежать кучугури снігу і сміття.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ