До Євро у Києві відремонтують 4 лікарні


До 2012 року у столиці реконструюють чотири столичні клінічні лікарні.

Про це йдеться в розпорядженні КМДА, повідомляє прес-служба мерії.

Згідно з документом, на виконання Державної цільової програми підготовки та проведення фінальної частини ЧЄ 2012, для забезпечення надання медичних послуг належної якості та їх максимальної доступності під час проведення Євро-2012 у Києві, КП "Інженерний центр" доручено здійснити проектування та реконструкцію медичних установ столиці.

Зокрема, підремонтують приймальне та спеціалізовані відділення Київської міської клінічної лікарні №12, що на вул. Підвисоцького, 4-а, приймальне та спеціалізовані відділення Київської міської клінічної лікарні №17, що у пров. Лабораторному, 20.

Проведуть реконструкцію у приймальному та спеціалізованих відділеннях Київської міської клінічної лікарні №18, що  на бульв. Тараса Шевченка, 17 та приймальному і спеціалізованих відділеннях Олександрівської клінічної лікарні, що на вул. Шовковичній, 39/1.

Відповідно до розпорядження, КП "Інженерний центр" доручено забезпечити розробку та затвердження проектно-кошторисної документації, а також визначити генеральну проектну та підрядну організації для виконання робіт з реконструкції.

Фінансування запланованих робіт здійснюватиметься в межах Програми соціально-економічного розвитку міста Києва на 2010 та наступні роки відповідно до інвестиційних пропозицій Головного управління охорони здоров'я та медичного забезпечення КМДА.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ