Черновецький наслав перевірку в київські лікарні


Київський міський голова Леонід Черновецький доручив упродовж двох днів провести перевірку лікувально-профілактичних закладів міста, які мають хірургічні, реанімаційні відділення та використовують балони з киснем, азотом та іншими вибухово-небезпечними речовинами.

Про це заявила перший заступник голови КМДА Ірена Кільчицька, повідомляє прес-служба мерії.

"У зв'язку з тим, що 18 січня в Луганську у приміщенні лікарні №7 стався вибух балону з киснем, Леонід Черновецький доручив відповідним управлінням провести перевірки всіх лікувально-профілактичних закладів Києва. Проведення цієї перевірки робиться з метою забезпечення дотримання безпечних умов праці персоналу та відвідувачів лікарень", - сказала Кільчицька.

За її словами, відповідно до вимог Правил пожежної безпеки, балони з киснем, азотом та іншими вибухово-небезпечними речовинами повинні бути винесені за межи будівель лікувальних закладів.

Як відомо, 18 січня у Луганськ у приміщенні міської лікарні №7 у відділенні інтенсивної терапії стався вибух балону з киснем, внаслідок чого відбувся обвал перегородок приміщення, який привів до людських жертв.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ