Київські пейзажі та графіка про кохання

20.01.2010  12:22

1 2 3 4 5 6
Пейзажі Анни Криволап. Фото з сайту художниці
У Галереї Тетяни Миронової, що на вул. Тарасової, 5, відкривається виставка картин української художниці Анни Криволап "Київські Пейзажі та Горизонти". Виставка триватиме всю зиму до кінця лютого 2010 року, повідомляє прес-центр галереї.

За словами організаторів, серед презентованих полотен є ті, які ще ніде не були представлені раніше. Живопис Криволап дуже чуттєвий, витончено-поетичний  та емоційно-драматичний одночасно.

Художниця входить до офіційного рейтингу ТОП 100 кращих українських художників, і її виставки часто відбуваються в різних країнах світу.

Крім  того, в холі готелю Хаят кияни так гості міста мають змогу подивитися на графіку іменитого українського художника Сергія Гая на виставці "Любов до жінки".

Це дуже тонке бачення жінки, її душі. Сергій Гай представляє сильну Львівську школу живопису, його арт-колекції були презентовані на серйозних виставках у світі мистецтва, в тому числі в Майамі, у Вашингтоні, Нью Йорку, у Швейцарії, в Англії, Німеччині, кажуть організатори виставки.

Крім того, у Музеї гетьманства, що на вул. Спаській, 16-Б, відкривається виставка Віктора Гонтора (натюрморти, пейзажі).

Експозиція працюватиме до 10 лютого.

Водночас з 21 січня до 15 лютого у Літературно-меморіальному музеї-квартирі П.Тичини, що на вул. Терещенківській, 5, працюватиме виставка з фондів музею "Я утверждаюсь!".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ