У 17 київських парках відкрили безкоштовні ковзанки і санні гірки



Фото "Української правди. Київ"
Співробітники КО "Київзеленбуд" облаштували у столичних парках 12 штучних ковзанок, 10 лижних трас та 5 гірок для катання на санчатах.

Про це муніципальній газеті "Хрещатик " розповів гендиректор "Київзеленбуду" Олександр Козловський.

"Щоправда, через відлигу ковзанки вже кілька разів розтавали, тому їх доводилося оновлювати. У деяких місцях майданчики заливають уже втретє протягом нинішньої зими. Так, сьогодні "реставруватимуть" ковзанку в парку імені Пушкіна. Її спочатку очистять, а потім заллють водою", - сказав Козловський.

За його словами, відвідувачам місць масового відпочинку потрібно мати з собою потрібний інвентар, оскільки обіцяні раніше пункти прокату ковзанів та санчат там не працюють.

Проте покататися можна безкоштовно.

Нині ковзанки є у парках Перемоги, Партизанської слави, Дружби народів, Молодіжному парку на Троєщині, Міському саду на Печерську, парку імені Пушкіна і "Нивки", парку імені Миколи Островського, "Орлятко", імені Потапова, Куренівському та Відрадному, наголосив Козловський.

Лижні траси обладнано поблизу озера Вербного, в Березовому гаю, а гірки для катання на санчатах -  в Печерському ландшафтному парку.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ